USA bör vara en av den jobbsökandes

 Del I. Personlig information

(1) Sökandens namn. Den jobbsökande, som kommer att skicka in denna ansökan, måste identifieras i början av denna process. Hans eller hennes namn förväntas i standardpresentationen av "Första", "Mellan" och "Sista" där så begärs.


(2) Aktuellt datum.


(3) Adress. Den arbetssökandes bostadsadress ska delas ut till nästa område. Två linjer tillhandahålls för detta ändamål. Det är olämpligt att använda en P.O. Boxadress om det inte är absolut nödvändigt. De flesta om inte alla arbetsgivare kommer att behöva hemadressen för varje potentiell anställd för att stödja en bakgrundskontroll.


(4) E-postadress. Den jobbsökande bör kunna uppge en giltig e-postadress som övervakas aktivt.


(5) Telefonnummer. Många potentiella arbetsgivare kommer att kontakta den sökande per telefon för viktiga frågor, frågor eller beslut. Den arbetssökandes mobiltelefon och/eller hemtelefonnummer ska visas tillsammans med hans eller hennes övriga kontaktuppgifter.


(6) Personnummer. Ett allmänt accepterat och extremt pålitligt sätt att verifiera sin identitet är hans eller hennes personnummer. Därför har ett specifikt område reserverats för att den arbetssökandes personnummer ska visas.

Read more

http://byrl.me/W9UoL5Y
http://byrl.me/0bPTpzf
http://byrl.me/VZ1kcBA
http://byrl.me/ODBRQkU
http://byrl.me/F8akbEh
http://byrl.me/JeC7MOh


(7) Datum tillgängligt. Det kalenderdatum då den arbetssökande första gången kan arbeta fysiskt ska rapporteras.


(8) Önskad lön. Den lönesats som förväntas av den jobbsökande kan definieras som ett dollarbelopp som betalas per timme eller en fast årslön. Produktionen av denna information ska göras som ett dollarbelopp följt av antingen kryssrutan "Timme" eller "Lön".


(9) Önskad anställning.


(10) Sökt anställningsstatus. Det ska anges om den jobbsökande söker "heltids", "deltid" eller "säsongsanställning". Om den jobbsökande är flexibel kan valfri kombination av dessa kryssrutor väljas så länge som den matchar den jobbsökandes avsikt.

Read more

http://byrl.me/fyl8uIn
http://byrl.me/t8Il85F
http://byrl.me/GYsIoZ0
http://byrl.me/sI4qN3h
http://byrl.me/pAhrCmY
http://byrl.me/iTMHC1z



Del II – Anställningsbehörighet

(11) Laglig behörighet att arbeta. Förmågan att lagligt arbeta i USA bör vara en av den jobbsökandes egenskaper. Om så är fallet ska rutan "Ja" markeras eller markeras. Annars, om den jobbsökande inte kan arbeta lagligt i USA (dvs. han eller hon kan behöva sponsring), ska rutan "Nej" vara markerad.


(12) Tidigare historia med arbetsgivare. Rutan "Ja" ska vara markerad om den arbetssökande har arbetat för den arbetsgivare som accepterar denna ansökan. Om inte, ska rutan "Nej" markeras. Tänk på att om den arbetssökande har arbetat för denna arbetsgivare innan dess måste en produktion av det första kalenderdatumet och det sista kalenderdatumet för hans eller hennes anställningstid hos denna arbetsgivare ingå i detta avsnitt.


(13) Kriminell status. Den jobbsökandes kriminella historia måste fastställas. Om han eller hon aldrig har dömts för ett (brottsligt) brott måste rutan "Nej" väljas. Om inte, ska rutan "Ja" markeras eller markeras och en diskussion om fällande domens karaktär om omständigheterna som ledde till fällande domen samt dess resultat kommer att behöva dokumenteras.

Read more

http://byrl.me/LoSxbXG
http://byrl.me/EDuZCE2
http://byrl.me/4MCge8r
http://byrl.me/uG8QLQX
http://byrl.me/QAHMZEF
http://byrl.me/lQm9mig


Del III – Utbildning

(14) Gymnasieskola. En kort historik över den arbetssökandes akademiska historia krävs för denna ansökan. Namnet på gymnasiet som han eller hon gick på bör därför anges tillsammans med stad och stat där den är belägen.


(15) Datum deltog. De första och sista kalenderdatumen då den arbetssökande gick på den namngivna gymnasieskolan behövs.


(16) Slutförandestatus. "Ja"-rutan ska markeras om den jobbsökande har tagit examen från gymnasiet och den examen han eller hon tjänat ska dispenseras. Om den arbetssökande inte gick ut gymnasiet ska rutan "Nej" markeras.

Read more

http://byrl.me/l4eqViZ
http://byrl.me/ygS48Gp
http://byrl.me/25hw1GT
http://byrl.me/pZT8yi7
http://byrl.me/57SsmTL


(17) College. Om den arbetssökande gick på college bör det fullständiga namnet på denna högskola eller universitet visas tillsammans med staden och staten där det kan hittas.


(18) Datum deltog. Både det första datumet för terminen den jobbsökande gick på college och det sista datumet för hans eller hennes närvaro kommer att behövas i detta avsnitt.


(19) Examenstatus. Om den jobbsökande är en högskoleexamen måste rutan märkt "Ja" väljas och graden han eller hon fick ska väljas. Annars, om han eller hon inte tog en examen, måste rutan "Nej" markeras.


(20) Andra utbildningsfaciliteter eller kurser. En förteckning över någon annan typ av utbildning som den arbetssökande uppnått bör inkluderas. Till exempel, om den arbetssökande gick på en handelsskola, bör skolans namn tillsammans med stad, delstat, datum för deltagande och examen eller certifiering som den arbetssökande erhållit lämnas ut för granskning.


(21) Startdatum och sista datum för närvaro.


(22) Examen eller certifikat beviljat. Certifikatet som den jobbsökande fick vid den andra utbildningsinrättningen eller kursen som deltog i krävs för att slutföra detta område.


Del IV – Tidigare anställning

(21) Arbetsgivare 1. De flesta arbetsgivare kommer att vilja granska

Comments